”Det medvetna valet”

– Varför väljer spjutspetsbolag – som Google, Apple, Linkedin, Facebook – Mindfulness & Emotionell Intelligens som bas för expansion och hållbarhet?

Medvetenhetsträning sprider sig som en löpeld i västvärlden. Google, Apple, Linked-in, eBay, Twitter och NASA är några exempel på moderna företag som lägger stor vikt vid att utveckla sina ledare och medarbetare genom mindfulness och emotionell intelligens för att uppnå en hållbar och uthållig företagskultur. Förmågan att ta eget ansvar för beteendemönster, som inte leder till kreativitet & produktivitet, har blivit en affärsstrategisk fråga och konkurrensfördel för individer och företag som vill ligga i framkant.

Den 27 november kommer Gunnar Michanek från Minds Unlimited att leda er på en resa i medvetandeutveckling. Med sin bas i modern neurovetenskap, visar att hjärnan går att träna på ett sätt som gynnar både den enskilda ledaren/ medarbetaren och verksamhetens tillväxt och kultur, från en helt ny dimension. Minds Unlimited är först i Norden att vara certifierade i Googles mest poplulära interna utvecklingsprogram ”Search Inside Yourself – the unexpected path to achieving success, happiness (and world peace…)”. 

Du kommer att:

  • Inspireras till att börja vända blicken inåt.
  • Genom teori och praktiska övningar skapa nyfikenhet för hur närvaro och fokus hänger ihop med hållbara och framgångsrika företag och en ökad känsla av välbefinnande.
  • En grundläggande förståelse för mindfulness och emotionell intelligens samt forskningen/neurovetenskapen som ligger till grund.
  • Hur du konkret kan använda dessa verktyg och förhållningssätt i ditt inre ledarskap samt öka ansvarstagande, effektivitet, engagemang och fokus.
  • Hur du som individ och ledare kan påverka hur du förhåller sig till förändring, rädslor och oro.
  • Att koppla närvaroövningar för att skapa ytterligare relevans till hur du som individ och din organisation kan navigera.

Gunnar Michanek är grundare av Minds Unlimited, ansvarig för deras utbildningsprogram samt R&D. Han har tränat hundratals ledare i att öka sin medvetenhet och har föreläst för flera tusen människor. Dessutom har han  utbildat flera hundra mindfulness-instruktörer. I ryggen har han 30 års personlig utveckling, fördjupad medvetenhetsutbildning och meditation med mer än 15 000 timmars träning.

Tid & Plats:
Datum:
Måndag den 27 november 2017
Tid: Kl. 15.00-21.00, Fika från kl 14.30 och självklart bjuder vi på middag
Plats: Grant Thornton, Sveavägen 20, 2 tr
Kostnad: Kostnadsfritt. Endast för medlemmar i iero’s nätverk.
Anmälan: Senast den 20 november via LinkedIn. Skriv ”Jag kommer” i kommentarsfältet på följande LinkedIn-länk: XXXXXXXXX Frågor: Kontakta Caroline Sallmander,  caroline@iero.se alt på mobilen 0731-836587